SKRIVET: 2010-11-23, kl 14:48:07 | PUBLICERAT I: Allmänt
mummaVi har länge sagt att vi ska göra egen sushi...och i söndags gjorde vi slag i saken och här är resultatet.
Blev nästan som köpes!
Idag har vi varit på babysång men Elias var dödstrött på slutet och jäklar va svårt det är att försöka hålla en baby vaken den lilla bit som det tog att köra hem. När jag svängde in på parkeringen slog han igen ögonen men då tvärbromsade jag lite och HOPP så vart han vaken.
men jag han knappt komma in och lägga han i sängen så hade han slocknat...
Helgen i storhogna var helt underbar! Det jag kommer att komma ihåg är 4rätters menyn:
Entrérätt
Pumpasoppa med Maximusbrödstick, friterad palsternacka och syltade kantareller.
Vin: Geil Riesling
Förrätt
Lätthalstrad lax smaksatt med gurka, ingefära och koriander.
Vin: Tapiz Torrontes
Varmrätt
Magnus (födelsedagsmannen) tjäder från egen bössa samt ripa med savoykål, knaperstekt bacon och lingonsky.
Vin: Geil Pinot Noir
Dessert
Citrontartlett med bärkompott.
Vin: BA seewinkel Sämling (var supergott, var tydligen förra årets dessertvin på nobelfesten)
Kaffe & Avec med praliner från Årechoklad.
Jag tror aldrig jag har ätit så gott nångång.
plus att det var ett glas vin till varje rätt med lite påfyllning och har man typ inte druckit på ett år så kan jag säga att jag gungade mig själv till sömns =)